چه خوراکیهایی را با هم نخوریم
خراسان/در هم خوري باعث سوء هاضمه و مشکلات گوارشي ميشود و دانستن اين که چه خوراکي هايي را نبايد با هم بخوريم بسيار مهم است. در ادامه به نبايدهاي با هم خوردن بعضي از مواد غذايي مي پردازيم :
خوردن خربزه و هندوانه روي آبگوشت و گوشت باعث سنگيني و بروز امراض متعدد ميشود.
سالاد و ماست را به صورت جداگانه يا با حداقل يکي دو ساعت فاصله ميل کنيد.
اگر ميخواهيد از ترشي استفاده کنيد يا غذاي شما حاوي آبليموست بهتر است خوردن ماست و لبنيات را فراموش کنيد.
ماست طبع سردي دارد و نبايد همراه با ماهي که سردترين طبع را در ميان گوشتها دارد، ميل شود چراکه باعث توليد مواد نامناسب در بدن ميشود.
اگر انواع کباب را با آب نارنج، سالاد، سبزيجات تازه، گوجه فرنگي کبابي پياز، فلفل سياه يا سماق ميل کنيد، به دليل ويتامين C اين مواد، جذب آهن گوشت بيشتر ميشود.
مصرف ماست، دوغ و کفير همراه غذاهاي گوشتي توصيه نميشود، چون کلسيم اين فراوردهها ميتواند از جذب آهن گوشت بکاهد.
مصرف همزمان ماست با گوشت براي همه به خصوص مبتلايان به دردهاي مفصلي مناسب نيست و ميتواند سبب تشديد بيماري شود.
گاهي بعضي افراد تن ماهي را همراه با تخم مرغ مصرف ميکنند يا براي سرخ کردن ماهي آن را در تخم مرغ مي غلتانند اين کار ممکن است باعث بروز مشکلات گوارشي شود.
مصرف همزمان ماهي با شير و ماست باعث بروز مشکلات مزمن گوارشي مانند قولنج، پيسي و... ميشود.
گوشت ماهي را قبل از طبخ با ادويههاي گرمي مانند فلفل سياه ، زيره يا حتي زنجبيل کمي طعمدار کنيد.
مصرف پروتئين حيواني با کربوهيدرات مانند مصرف گوشت همراه با نان يا سيب زميني تأثيرگذاري يکديگر را خنثي ميکند و باعث ايجاد گاز معده و نفخ در سيستم گوارشي مي شود اما بدن برخي افراد به ترکيب اين دو نوع غذا از جمله گوشت و سيب زميني عادت دارد.
در صورتي که ميخواهيد پروتئين حيواني و نشاسته را با هم مخلوط کنيد، سبزيجات سبز برگ دار را به غذاي خود اضافه کنيد.